Intrebari frecvente

Masca de antrenament este o inovație care te ajută să îți antrenezi mușchii respiratori. Un adevarat dispozitiv care vă permite să vă antrenați la diferite nivele de rezistență care pot fi ajustate cu ușurință. Puteți comuta nivelul oricând pentru a obține cele mai bune rezultate din antrenament.

O scurta explicatie a modului in care functioneaza masca.

Când respirați împotriva rezistenței, plămânilor o să li se livreze mai putin oxigen forțându-i să se adapteze cu o cantitate mai mică de oxigen. Astfel creșteți „suprafața” membrano-alveolară respectiv creșteți VO2 MAX și sângele  va transporta mai mult oxigen înspre extremități. În timp ce utilizați Masca de antrenament 2.0, condiționarea plămânilor crește semnificativ, împreună cu rezistența diafragmei. Respirația profundă te ajută să alergi mai mult timp cu mai putin efort.  Exercițiul cu masca  îmbunătățește diafragma, mușchiul care separă pieptul de abdomen și mușchii intercostali, care se află între coaste și care îți permite să inspiri și sâ expiri. Atunci când respiri, 80% din muncă se face prin diafragma. Daca îți întărești diafragma, îți vei putea îmbunătăți rezistența și vei fi mai putin obosit.

 Training Mask 2.0 ®  imita efectele de înaltă altitudine. Atunci când sportivii de elită doresc să-și îmbunătățească performanța, ei merg la nivele de înaltă altitudine pentru a se antrena. Când se întorc la nivelul mării, ei vor fi mult mai puternici, mai rapizi și au o rezistență sporită. Training Mask 2.0 ®  vă face munca mai eficientă, diminuându-vă antrenamentul de la 60 de minute la 20 de minute. De la mersul zilnic de la alergător la maraton, Training Mask 2.0 ® se adresează fiecarui atlet, sportiv, pasionat al sportului care dorește să-și îmbunătățească sănătatea și performanța.

Folosind masca în antrenamente tale, îți vei întări mușchi respiratori ( diafragma și mușchi intercostali ) astfel cu mușchi respiratori mai puternici vei avea capacitatea de a atinge o performanața mult mai mare.

Masca funcționează exact ca o gantera pentru mușchi respiratori.Vă permite să reglați rezistența în timp ce inhalați, exact la nivelul de care aveți nevoie. Cu cât este mai mare rezistența pe care o au mușchi respiratorii, cu atât sunt mai puternici. Mușchi mai puternici = inhalare mai profundă, prin urmare vă ajută să furnizați corpului oxigenul de care are nevoie mai ales când vă veți antrena sau concura fără mască, reducând efectele epuizarii precoce.

Răspunsul acesta este simplu. În orice sport ce necesită pregătire fizică ( A NU SE FOLOSI ÎN APĂ ).Fitness, Ciclism, Atletism, Ski, Football, Rugby, HandBall, MMA, Triathlon, BasketBall, Volei etc.

Se recomandă a nu se folosi mai mult de 3 ori pe săptămână.

Da. Doar spălare manuala, se îndepărtează materialul textil de manșon după care se spăla materialul, mașnonul îl stergeți cu un șervetel după care puneți la uscat piesele și după uscare asamblațile!!

ATENTIE, NU SPALATI MASCA LA MASINA DE SPALAT.

Instagram

@endurancesport