Despre Noi

PERFORMANTA NE DIFERENTIAZA

Ținta noastră este aceea de a ajuta sportivi și pasionați de sport să își îmbunătățească performanțele și să iși atingă obiectivele visate!

De ce noi? Pentru ca atunci cand in spatele acestei idei se afla un om pasionat al sportului, lucrurile facute din pasiune si din necesitate de a optimiza un antrenament resuseste sa uneasca oameni dedicati in creerea unor produse de calitate superioara.

PRODUSE ORIGINALE DE CALITATE

Am incercat sa identificam exact nevoile noastre, iubind sportul si practicand in fiecare zi, ulterior am incercat sa gasim cele mai calitative produse iar mai apoi am dat in folosinta fiecare produs pentru a testa anduranta si utilitatea lor in salile de fitness, in procesele de recuperare si sportivilor de performanta pentru a obtine cel mai concret si sincer feedback pentru a fi sigur ca fiecare produs pe care il comercializam satisface pe deplin pana si cele mai exigente nevoi sportive.

De aceea echipa noastră cu experiența mare în domeniu a lansat Endurance-Sports , singurul magazin online dedicat produselor de îmbunătățirea performanței în antrenament și competiții. Magazinul nostru Endurance-Sports vă pune la dispoziție doar produse de top in acest domeniu pentru ca stim ce inseamna sa practici sport si ce nevoi ai.

Comercializăm doar produse originale cu certificate de conformitate.

Pentru mai multe detalii vizitează pagina produse.

AFLA DESPRE REZULTATE

Endurance-Sports a introdus pe piața cele mai bune produse pentru sportivi de pe plan national, deși începutul nu a fost ușor iată că am reușit.

La scurt timp după lansare au apărut și primii clienți respectiv primele rezultate ale produselor noastre.

Am devenit creatori de performanța la cel mai înalt nivel. Cu ajutorul specialiștilor noștri și a serviciilor de consultanță gratuită, aceștia au reușit să obțină pe cont propriu, cele mai bune performanțe dorite care să-i diferențieze.

Pentru că orice performanța este contagioasă iar vestea ei se răspândește repede am reușit să îmbunătățim performanța multor sportivi.

SATISFACTIE GARANTATA

Produsele noastre sunt confortabile și simplu de folosit, îți aduc rezultate vizibile chiar și după primul antrenament. Ele sunt recomandate de sportivii de talie inalta. În cazul în care, din diferite motive, nu ești mulțumit(ă) în urma folosirii produselor noastre, nici noi nu suntem, ne poti scrie un email sau contacta direct telefonic si vom depune toate eforturile in a va satisface.Feed-back-ul dvoastra este foarte important pentru noi.

Și… nu uita: „Performanța ne diferentiază de ceilalți”!

Instagram

@endurancesport

Inscrie-te la newsletter-ul nostru!

Primesti 5 % discount

* E-Mail: