Conditii de livrare

Avand in vedere contextul epidemiologic actual, chiar daca depunem toate eforturile sa rezolvam cat mai repede posibil orice intarziere aparuta, procesarea comenziilor si predararea lor firmei de curierat poate varia intre 5 - 10 zile lucratoare, durata care depinde si de stocul disponibil la momentul initierii comenzii. Dorim sa va aducem la cunostiinta ca depunem toate eforturile pentru a ne asigura un stoc suficient pentru a ne onora comenzile dar importurile pot suferi intarzieri independente de vointa noastra iar disponibilitatea lor pentru livrare poate varia, in descrierea fiecarui produs este specificat acest lucru insa mentionam ca ceea ce este mentionat are caracter orientativ si este un timp aproximativ.

 Pot aparea intarzieri si la procesarea returnarii, schimbarii sau reclamarea produselor motiv pentru care va punem la dispozitie cele doua linii telefonice si adresa de email: 0748972633 / 0754383691  - contact@endurance-sports.ro, pentru a putea solutiona in timp util orice problema survenita.

 Serviciul de asistenta clienti poate sa dureze mai mult timp decat de obicei dar colegii incearca sa preia in cel mai scurt timp solicitarea ta. 

Va multumim,

Produsul comandat este livrat prin intermediul serviciilor de curierat rapid puse la dispozitie de compania FAN Courier cu tarif de 20 LEI oriunde în țară, pentru km exterior se percepe o taxa suplimentara de 10 Lei/ indiferent de km aditionali.

  • Informatii de contact Fan Courier pentru zona dumneavoastra puteti gasi aici: https://www.fancourier.ro/locatii-fan/
  • Coletul  va fi livrat in termen de 24 de ore de la confirmarea comenzii si expedierea coletului din depozit ; sambata si duminica nu se livreaza;
  • În momentul în care coletul este expediat veţi fi notificat inclusiv prin email;
  • Puteţi verifica oricand statusul pachetului dumneavoastră accesand acest www.fancourier.ro
  • In cazul in care agentul companiei de curierat nu va gaseste la adresa, acesta este obligat sa va contacteze telefonic, iar in cazul in care nu puteti fi contactat(a) coletul se va intoarce in centrul de livrare, urmand ca sistemul de livrare sa inregistreze o noua impunere de expediere
  • Coletul va fi păstrat 7 zile
  • Comenzile primite vineri dupa orele 17:00 vor fi procesate saptamana viitoare, luni dimineata.

Instagram

@endurancesport

Inscrie-te la newsletter-ul nostru!

Primesti 5 % discount

* E-Mail: