Conditii de livrare

Magazinul Endurance-Sports vă oferă 3 opțiuni de plată.

Plata în numerar la livrare (Ramburs)

Plata se va face la livrarea produselor de către curier, în lei, la valoarea din momentul confirmării prin email sau telefonic a comenzii.

Încasarea banilor se va face de către un agent ( Fan Courier Express) care efectuează livrarea.Acesta îți va oferi factura si chitanța aferenta plății.

Plata online cu cardul de Credit sau Debit

Pentru plata online, sunt acceptate cardurile sub mărcile VISA, MASTERCARD si MAESTRO. Această modalitate de plată nu presupune niciun comision suplimentar față de prețul afișat în momentul confirmării comenzii.

Această metodă de plată este complet securizată. În momentul efectuării plății, pentru asigurarea protecției tranzacțiilor, transmiterea datelor tale confidențiale se face direct prin intermediul procesatorului de plăți (NETOPIA) către bancă, folosindu-se certificate SSL. Informațiile tale nu sunt în niciun moment stocate pe serverele Endurance-Sports și nu ajung în posesia noastră. Banca si procesatorul de plăti sunt singurele instituții iar ei oferă garanție totală.

Efectuarea cu succes a tranzacției necesită furnizarea de către tine a codului cardului ( toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului, fără spații), data de expirare și codul de securitate (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura ta) În fucție de cardul pe care îl folosești, codul de securitate poate lipsi.

Indiferent de valuta pe care o ai pe card, tranzacțiile se vor efectua în lei, la cursul de schimb al băncii la care deții cardul din ziua efectuării tranzacției.

Plata online cu cardul de credit în rate

Poți plăti cu cardul de credit până la 4 rate fixe cu 0% dobândă pentru următoarele carduri emise:

  • Credit Europe Bank - Card avantaj
  • Garanti Bank - Bonus Card
  • Banca Transilvania - Cardul STAR BT
  • Banca BRD
  • Alpha Bank

Pentru selectarea numărului de rate, procedura este:

  • Adăugați produs/e în coș 
  • Introducere a datelor în formularul de comandă
  • Alegerea modalității de plata ”OnLine cu cardul”

După ce ai apăsat pe trimite vei fi redirecționat către pagina procesatorului de către MobilPay. Pe această pagină vei completa datele cardului tău de credit și după ce acesta va fi verificat automat, ți se va da posibilitatea de a alege numărul de rate dorite.

Instagram

@endurancesport